• Dolar
    32.454
  • Euro
    34.795
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°
02:3

İmsak'a Kalan Süre

Delice’de yağmur duasına çıkıldı

Kırıkkale'de kış aylarında neredeyse hiç yağış alınmaması, vatandaşları endişelendirdi. Kırıkkale Delice ilçesinde yağmur duasına çıkıldı.


Kırıkkale'de kış aylarında neredeyse hiç yağış alınmaması, vatandaşları endişelendiriyor. Özellikle çiftçiler, az yağışın mahsul verimliliğini olumsuz etkileyeceği düşüncesiyle yağmur duasına çıkıyorlar. Dün Delice ilçesinde yapılan yağmur duasının ardından, bu hafta hemen hemen her ilçe ve köyde benzer etkinlikler gerçekleştirilecek.

Delice'de gerçekleştirilen yağmur duasına katılan Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Yağmur duası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Rabbim kabul eylesin, Rahmetini bizlerden esirgemesin. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” Yağışsız günlerin çiftçiler üzerindeki olumsuz etkilerini hafifletmek amacıyla gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, toplumun birlik ve dayanışma içinde hareket ettiğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

Filistin için dua, İsrail için beddua edildi

İlginizi Çekebilir

Kaplan sokak hayvanlarını unutmadı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ÇEDES Projesi tepkisi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51037

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#